При евентуално доиграване на първенството във Втора Професионална лига, ОФК Локомотив (ГО) ще довърши първенството с група от 16 футболисти.

Наред с игралите през тази пролет Вълчан Чанев, Айкут Рамадан, Жак Пехливанов, Цветомир Вачев, Стефан Неделчев, Никола Какамъков и вратарят Ивайло Василев,в групата ще бъдат включени и юношите Момчил Кузманов, Янислав Цачев , Звезделин Бончев, Тодор Бакърджиев, Кристиян Лозков и младият вратар Ивайло Стефанов, които се подготвяха досега с мъжкия отбор. Към тях ще се присъединят юношите Кирил Димитров и Йордан Димитров. Групата ще се допълни от Станимир Андреев , играл в Локомотив (Дряново) и Даниел Йорданов, играл в Чумерна (Елена), като правата им се държат от "Локо" (ГО) и са със статут на преотстъпени.

Локомотив (ГО) се раздели със своя капитан

Локомотив (ГО) се раздели със своя капитан

Иво Харизанов се заяде с "железничарите" във Фейсбук

С приоритет ще бъдат юношите и преотстъпените футболисти, за да може да се прецени тяхното спортно-техническо състояние от треньорския щаб.

Отборът на ОФК Локомотив (ГО) се раздели по взаимно съгласие със следните футболисти: Деян Христов , Величко Величков , Тихомир Трифонов , Димитър Юруков и Георги Колев - всички с професионални договори.

При евентуалното доиграване на първенството във Втора Професионална лига "железничарите" ще са с група от 10 местни момчета и ще са един от най-младите отбори в групата.

Милчо Сирмов: За мен няма никакво съмнение, че отново Горна Оряховица ще бъде фактор в професионалния футбол!

Милчо Сирмов: За мен няма никакво съмнение, че отново Горна Оряховица ще бъде фактор в професионалния футбол!

"Имаме план за действие в условията на извънредно положение"