Бившият вече старши треньор на Локомотив Горна Оряховица Иван Колев не е избирал сам зимните си попълнения, съобщава"Тема Спорт". Както е известно, след загубата у дома от Монтана той подаде оставка, която веднага бе приета от ръководството.

Наставникът е искал съвсем други футболисти, повечето от които българи, но това не е било одобрено от ръководството. Шефовете заявили пред него, че бюджетът на клуба не го позволява и затова иде бъдат привлечени само чуждестранни играчи, свободни агенти, които няма да струват скъпо на клуба. Така взетите иностранци реално са били предложени на Колев от ръководството и той буквално е нямал избор да ги откаже.

Приеха оставката на Иван Колев

Приеха оставката на Иван Колев

Милчо Сирмов ще води временно състава

Става въпрос за петима играчи -Жан Амброуз, Мехди фенуш, Аристоте Ндонгала, Карл Ма-дианга, Софиен Муса. В основата на идването им е стоял мароканският мениджър Майез Мустафа. Той е агент на дошлия още през есента бивш футболист на Ботев Пд Кифуети. Любопитното е, че Мадианга дори е дошъл контузен и все още не е готов за игра.

"Причината за оставката ми - това не е моето място за работа. След Нова година се случиха неща, които повлияха на работата и това доведе до тези резултати. Благодаря на истинските фенове за подкрепата", каза при напускането си пред БТА Иван Колев.