Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп говори за липсата на големи трансфери в отбора си на фона на големи сделки на летния трансферен пазар.

"Честно казано, не ме интересува какво правят другите клубове. Вече почти шест години съм в Ливърпул , през което време постигнахме известен успех. Не сме станали най-успешният клуб в света, но постигнахме доста значителен успех.

През цялото време ни питат защо работим по този начин, а не по друг начин. Решихме, че ако сега подпишем дългосрочни договори с нашите играчи, това ще има смисъл. И ние го направихме. Това не е толкова ярка работа като тази на други клубове и не мога да повлияя на нея. Но не можем да правим трансфери само за да бъдат видими.

Клоп отново ще може да разчита на Ван Дайк

Клоп отново ще може да разчита на Ван Дайк

Ето какво е състоянието му

Но други клубове сключват сделки. Очаквам други отбори да подпишат играчи, а ние ще се изправим срещу тях и ще видим какво можем да направим.

Дразни ме, че трябва постоянно да говоря за трансфери, защото вече съм казал всичко пет милиона пъти. Единственият трансфер, който не обсъждахме, беше трансферът към Роналдо. Не съм изненадан, че Манчестър Юнайтед се справи с тази сделка, но бях изненадан, че Роналдо напусна Ювентус, защото не знам какво се случи там. Това е всичко", каза Клоп.