Мениджърът на Манчестър Юнайтед - Юрген Клоп не спести добрите си думи по адрес на Челси. Утре специалистът ще отпразнува мач номер 1000 на треньорската скамейка, след като изведе именно срещу "сините" от Лондон.

"Това е лудост. Никога не съм мислил, че ще стигна до подобен номер. Три фантастични клуба ми дадоха възможност да върша работата си. Наистина съм късметлия. Все още се наслаждавам на работата. Повечето от времето нещата се развиваха в правилната посока. Това, което научаваш, е да решаваш футболни проблеми. За мен това е най-добрата работа в света.

Челси е единственият отбор с подобен списък с контузии. Те обаче продължават да играят добър футбол. Когато не се възползваш от шансовете си, а съперниците използват техните, това е добър знак за лош период. Проблемът на Греъм Потър е, че е англичанин, и това води до повече критики. Арсенал заслужава позицията си, но ако при тях махнете петима играчи, ситуацията може да е различна.

Не виждам инвестициите да спрат в бъдеще, което означава, че и ние трябва да го правим. Аз вярвам в треньорството, развитието и изграждането на един отбор. Има други мениджъри, които са добри и вярват в същото нещо. Ако те започнат да харчат, а ти не го правиш, имаш проблем. Не съм сигурен, че Челси може да го прави в следващите 10 години.

Дарвин Нунес е възстановен и ще бъде на линия за двубоя с Челси. Имаме нужда от постоянство. Трябва да се защитаваме на най-високо ниво, което не правим достатъчно често. Това води до създаване на положения", каза Клоп.

Манчестър Сити за втора поредна година е с най-високи приходи във футбола

Манчестър Сити за втора поредна година е с най-високи приходи във футбола

Вижте цялото класиране