Мениджърът на Ливърпул - Юрген Клоп заяви, че не харесва футбола, който Атлетико (Мадрид) практикува, но не може да не уважава факта, че този стил на игра носи успехи.

"Ако спечелиш и двата мача срещу Атлетико, това вероятно ще означава, че си в следващата фаза. Ние обаче загубихме и двете срещи с тях предишния път. Трудно място за гостуване. Не играхме добре там миналия път. Научихме обаче много от тези два мача.

Те направиха някои промени в състава, но със сигурност не са по-слаби. Ние никога не правим разлика между домакинствата и гостувания, макар че е вярно, че изпиваме по-голяма наслада да играем пред нашите фенове. Не мислим за количеството голове, които отбелязваме. В момента не изглежда много вероятно да продължим серията и да вкараме три гола и на Атлетико.

Това, което казах тогава, бе след втория мач. Бях ядосан и разочарован от много неща, които се случваха в живота ни. Трябваше да се фокусираме върху футбола при странни обстоятелства. Съперникът ни бе от световна класа и се защитаваше с всички възможни сили.

Не мога да уважавам в по-голяма степен това, което правят. Харесва ли ми? Не много, но това съм аз. Харесвам различен тип футбол. Всичко обаче опира до това да имаш успехи, а Атлетико със сигурност има такива", каза Клоп.

Фенове на Ман Юнайтед планират нови безредици за мача с Ливърпул

Фенове на Ман Юнайтед планират нови безредици за мача с Ливърпул

Предстои труден и важен период за "червените дяволи"