Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп коментира предстоящия мач срещу Фулъм на "Анфийлд" и предстоящата сгъстена програма. С настъпването на месец декември отборите от Премиър лийг навлизат и в най-напрегнатия период, преминаването през който е от огромно значение за целия сезон.

"Гледах последния мач на Фулъм и това, което видях, бяха много креативни моменти. Трябва да сме сигурни, че ще използваме нашите възможности. Марко е топ мениджър. Не бих казал, че миналата година са постигнали повече, отколкото са заслужавали. Справиха се особено добре и сега също е така. Това наистина е добре съставен отбор. Раул Хименес сега играе отпред, Карлос Винисиус е там, а Вилиан е едни от най-великите футболисти, които са играли в Премиър лийг. Имат и Андреас Перейра. Това е специален отбор, а стадионът е малък и може да бъде създадена подходящата атмосфера. Имахме проблеми там, но сега играем у дома и трябва да направим нещата за тях изключително трудни.

Келъхър е напълно готов да бъде №1. Виждаме го ежедневно в тренировките. Той е изключителен талант. Много концентриран човек и няма да го видите в бар как празнува чистата мрежа от мача с ЛАСК. Имам му доверие.

Не съм сигурен дали можем да правим ротации непрекъснато. Зависи и от това кой е на разположение. Вчера имахме възможност да направим такива. Когато обаче загубим, както бе срещу Тулуза, хората казват, че е имало прекалено много промени. Аз сам си помислих тогава, че нямаше ритъм в играта ни. Когато мачът свърши, се запитах дали това е било правилно решение. Проблемът е, че тогава вече всичко е свършило. Трябва да правим ротации, докато можем. Предстои най-трудния период в световния футбол. Така е за всички отбора. Така че ще играят всички", завърши Клоп.

Клоп каза кои са приоритетите на Ливърпул

Клоп каза кои са приоритетите на Ливърпул

Ето мнението на мениджъра