Мениджърът на Ливърпул - Юрген Клоп призна, че селекцията му е постигнала доста труден успех срещу новака Шефилд Юнайтед. "Червените" триумфираха при визитата си на "Брамал Лейн" с 1:0.

"Това е важна победа за нас, тъй като изпуснахме много големи шансове през първото полувреме. Имахме и други два през втората част, едно от които вкарахме гол. Тези мачове не се славят с красотата си, но трябва да поработиш здраво, за да вземеш резултата, който искаш", започна Юрген Клоп.

"Трябва да уважим усилието на съперника. Имахме добри моменти в мача, но не трябва да мислим много вече за тези мигове. Един отбор заслужаваше да победи, а това бяхме ние. Казвам го с цялото ми уважение към Шефилд Юнайтед, който игра много здраво и солидно. Бях разочарован и поговорихме на почивката. Стартирахме добре, но трябва да продължиш да си така в хода на мача отново, отново и отново. Всичко се вижда от езика на тялото. Шефилд хвърли всичко срещу нас и работиха много добре. Отборът им беше истинска заплаха. Чувствам се добре след мача, със сигурност не особено доволен".

Ливърпул победи Шефилд Юнайтед с 1:0 във Висшата лига

Шефилд Юнайтед затрудни Ливърпул, но не спря победната серия на "червените"

Млад вратар закопа "остриетата" срещу хората на Клоп