Капитанът на Ливърпул - Джордън Хендерсън смята, че един от факторите за доброто представяне на тима е силната конкуренция между вратарите на "червените"

"Чудесно е, че Алисон се завърна и пасна моментално на мястото си. Поздравявам го. Всички знаем колко важен бе Али за нас през миналия сезон във всички турнири, което разбира се бе добре подплатено с наградите, спечелени в началото на този сезон. Всичко това е добре заслужено и всички на Мелууд, както и нашите фенове, са доволни. Самият Али знае, че вратарите са отбор в отбора и всички те трябва да допринесат с каквото могат, за да поддържат високите стандарти на Ливърпул през цялата състезателна година. Сигурен съм, че и Али знае много добре, че без останалите момчета в този екип дори и той не би могъл да поддържа елитното си ниво с такова постоянство. През лятото се разделихме със Симон Миньоле и за всички бе ясно, че който и да бъде неговият заместник, той ще има изключително трудна задача. Адриан обаче се справи великолепно както на терена, така и извън него. Задачата му беше сложна, но той я изпълни, че и отгоре".

"Нека оставим настрана нещата на терена, които ни спечелиха някои мачове. Дори в самата съблекалня се носи усещането, че той не е бил никога другаде, освен в Ливърпул. Неговата личност отразява със забележителна точност играта му на терена - той е позитивен, смел, внимателен и първо се грижи за отбора, а чак след това мисли за самия себе си. Точно както и Симон, Адриан може да бъде с лекота титуляр. За полевите играчи е изключително важно да знаят, че имат подобен човек в състава".

Всичко това остави някак на заден план друго лятно попълнение - Анди Лонърган. Той също е важен за нас. В началото Лонърс пристигна като допълнителен чифт ръкавици за тренировките, но той ни помогна много в подготовката и се вписа в отбора. Представянето му в САЩ бе на много високо ниво, а в тренировките затрудняваше самите нас".

Милнър: Клоп ни надъха по неочакван начин преди финала в Шампионската лига с Реал (Мадрид)

Милнър: Клоп ни надъха по неочакван начин преди финала в Шампионската лига с Реал (Мадрид)

"Няма да повярвате какво направи той"