Бившият футболист на Барселона и Арсенал Сеск Фабрегас сподели мнението си за това, кой е най-подходящият заместник на Юрген Клоп начело на Ливърпул, когато германецът напусне след края на този сезон.

"Чаби Алонсо е много интелигентен човек. Той е бил там. Правил е всичко и знае нивото, което се налага в Ливърпул. Публиката го обожава и мисля, че той е добър треньор. Има добри идеи", каза Фабрегас пред "BBC".

Той анализира стила на Алонсо, който в момента води Байер Леверкузен: "Може да играе по малко по-различен начин, но мисля, че има способността да се адаптира. Виждал съм го, когато беше треньор на Реал Сосиедад B, а сега и в Байер Леверкузен. Той прави различни неща. Той е способен да се адаптира към ситуацията и различните видове играчи, с които разполага, и той има правилния манталитет".

"Той е млад, но хубавото е, че има много ясни идеи. Той е интелигентен, стабилен човек и има правилната личност. Така че е голямо предизвикателство, но съм съгласен, че той би могъл да го направи", категоричен е Фабрегас, който спря с футбола през лятото на 2023 г.

Бербатов направи любопитна прогноза за дербито Арсенал - Ливърпул

Бербатов направи любопитна прогноза за дербито Арсенал - Ливърпул

Ето каква е тя