Старши треньорът на Македония ГП - Мухарем Байрами, коментира жребия за Лигата на конференциите, който прати неговия отбор срещу най-титулувания тим в България - ЦСКА.

"Не сме си правили сметки кой да ни се падне, нито сме имали някакви предпочитания", призна пред "Мач Телеграф" Байрами, който тази година изведе Македония Гьорче Петров до Купата на страната.

"Знаем много добре какъв коефициент имаме. Всичките възможни съперници бяха силни. Естествено, не мога да крия, че на този етап ЦСКА е фаворит. Всички знаем за какъв отбор става въпрос. Аз, като треньор на Македония, мога да гарантирам едно - ще играем по възможно най-добър начин", продължи той.

Това е ФК Македония Гьорче Петров

Това е ФК Македония Гьорче Петров

Вижте подробности

"Знаем, че ЦСКА има нов треньор в лицето на Саша Илич, който е известно име. Трябва да съберем достатъчно информация за отбора под негово ръководство. Не се притесняваме, че ще бъдем по-открити от ЦСКА, защото ще тренираме в България (б.р. тимът идва на лагер в Банско). Няма какво да се скрие в днешните времена. Технологиите направиха всичко възможно", отчете Байрами.

Той разкри също, че Македония ГП все още не е приключил със селекцията си. "На този етап най-важно за нас бе да задържим играчите, които са важни за отбора от миналото първенство. Сега вече ще търсим 2-3 нови попълнения, които да ни помогнат да постигнем целите си - ако можем да задържим Купата на страната, а и да търсим нещо повече. Да сме по-конкурентни в първенството, както и срещу ЦСКА в турнирите", допълни той.