Стойчо Младенов отказа да определя грешките на дадени състезатели тази вечер като индивидуални. За него допускането на такава неточност е вследствие на серия от грешки преди това.

Ето какво каза треньорът на ЦСКА на официалната пресконференция след загубата от Рома с 1:5 в Лига на конференциите:

"В по-голямата част от игровото време успяхме да се противопоставим добре на Рома. Имаше и колебания. Имахме възможност при 1:0 за втори гол, но не се получи. Много е трудно да бъдеш равностоен 90 минути на такъв противник. След изгонването на Яник се видя, че те имат страхотни играчи в атака, които умеят да решат всеки един мач и да отиграят максимално добре всяко положение.

Жозе Моуриньо: ЦСКА е на по-високо ниво от Лудогорец, не заслужаваше такава загуба

Жозе Моуриньо: ЦСКА е на по-високо ниво от Лудогорец, не заслужаваше такава загуба

Резултатът е фалшив, коментира Специалния

След като нямаме дълбочина в състава и сме лишени от опции, много е трудно. В тази ситуация сме от идването ми. Много е трудно в подобни мачове да се противопоставиш на състав, който похарчи 100 милиона евро това лято. В много ситуации все пак успяхме. Колкото повече мачът отиваше към своя край, те ставаха по-настъпателните. С човек по-малко станахме безпомощни. С връщането на нашите състезатели обаче нещата ще се променят.

Не можем да определяме индивидуални грешки на дадени състезатели, защото футболът е колективна игра. За да се стигне до последната грешка - преди това е имало поредица от неточности. Не можахме да покажем едно по-добро лице заради липсите, днес бяхме лишени от основни играчи.

Все един мач виждам подобрение във всяко едно естество. Имаме път, който трябва да извървим и това беше един от мачовете, с който трупаме опит. Тези млади момчета могат да извлекат от него само плюсове. Тепърва ще придобиваме облик и ще берем плодовете на нашата работа."

Рома победи ЦСКА с 5:1 в групите на Лига на конференциите

ЦСКА записа третата най-голяма загуба в европейската си история, Рома и Жозе не се смилиха над "армейците"

"Червените" останаха с човек по-малко и това ги пречупи