Един от титулярите на Виктория (Пилзен) - Павел Буха, говори преди утрешния мач срещу ЦСКА от Лига на конференциите. Халфът сподели, че си спомня добре контролата между двата тима преди две години в Испания, когато чехите разбиха "червените" с 3:0. 

"Очаквам с нетъпрение тази среща. Мисля, че ще можем да стигнем до груповата фаза на Лигата на конференциите и мисля, че ще можем да дадем всичко от себе си. Тази информация за отложени срещи е ново за мен. Ние сме добре подготвени, готвим се по един и същи начин за всеки мач. Мисля, че момчетата ще могат да издържат на темпото и ще се представят добре", започна Буха. 

"Нямам голяма информация за българския футбол. Аз обаче си спомням за приятелската среща с този съперник преди година в Испания, помня добре резултата. Ние се подготвихме за този мач. Знаем слабите и силните страни на отбора. Познаваме играта и играчите на ЦСКА и мисля, че сме подготвени за тази среща". 

"Стават такива неща. Ба Луа получи добра оферта и я прие. Съжалявам, че стана така, защото той е добър играч и ни помогна много до този момент. Надявам се да може да ни помогне и този мач".

"Аз не решавам къде ще запонем. В миналия кръг беше по-добре, че бяхме домакини в предишния кръг. Сега започваме от нулата. Вярвам, че ще дадем всичко от себе си и ще победим", коментира Буха.

Михал Билек: Силата на ЦСКА е в чужденците, имаха девет в титулярния състав в последния мач

Михал Билек: Силата на ЦСКА е в чужденците, имаха девет в титулярния състав в последния мач

"Ние не сме отлагали никакви срещи, защото така смятаме, че ще навлезем в игрови ритъм"