Звонимир Микулич даде интервю за ЛЕВСКИ ТВ. Вратарят на "сините" заяви, че е приет отлично от новите си съотборници.

"Искам да поздравя всички, които работят в клуба. Посрещането ми беше много добро. В отбора има добър баланс между млади и опитни играчи. Мисля, че ще постигнем добри резултати тази година.

Всички са много отзивчиви и ме приеха много добре. Всички са добри момчета, опознавам ги постепенно и напредвам. Мисля, че треньорът е много добър, а всички тренировки са доста различни. Нито една не се повтаря. Работи се много върху детайлите. Щастлив съм, че съм тук.

Микулич или Михайлов? Стоянович ще трябва да избира внимателно

Микулич или Михайлов? Стоянович ще трябва да избира внимателно

Хърватинът е фаворит на Славиша, но съблекалнята иска Ники

Живеех на 100 метра от стадиона на Осиек и започнах да тренирам в клуба на шест години. Започнах в първия отбор на 18 години и постепенно дочаках своя шанс. Пазих за клуба четири сезон, след това осъществих трансфер в чужбина. Направих го, защото имах желание да се пробва и далеч от родината. С новия си отбор постигнах добри резултати и успехи. Не успяхме да се разберем за нов договор и така се стигна до идването ми в Левски. Сега съм много доволен. Най-добре си спомням победата с Осиек над Динамо (Загреб). Беше преди 10-11 години на "Максимир" и спечелихме с 1:0. Другият мач, за който си спомням е победата с Шериф над Локомотив в Москва с 2:1 в групите на Лига Европа.

Левски загуби от Домжале в първата си контрола на хърватска земя, Микулич дебютира

Левски загуби от Домжале в първата си контрола на хърватска земя, Микулич дебютира

Марин Петков вкара за "сините", които допуснаха пълен обрат

В днешно време трябва да имаш всичко. Трябва да се работи много, да знаеш слабостите си, за да ги отстраниш. Но както е във всеки спорт днес - трябва да имаш всичко. Журналистите извадиха от контекста отговора на това дали имам ритуали преди мач. Аз им казах, че обичам да слушам музика от филми като "Гладиатор". А те написаха, че слушам бърза музика и гледам битки от световната федерация UFC, което не е истина. Нямам специални ритуали преди мач, най-много работя върху визуализацията. Мисля какво може да се случи на мача и как да реагирам най-добре, ако се случи. Това е.

Надявам се феновете да могат да дойдат на стадиона и да ни подкрепят, а ние да им отговорим с добри игри и успехи. Само Левски!", сподели още хърватинът.