Новото попълнение на Левски Абдулахи Шеху е добре познат от Златко Янков. Бившият национал е бил помощник-треньор на играча в Бурсаспор през 2018 година. Янков смята, че "сините" са направили трансферен удар с привличането на Шеху.

"Това определено е много добър трансфер за Левски. Когато аз отидох в Бурсаспор, той имаше контузия, но след това показа много добри качества. За мен най-добър е в средата на терена. Нашият треньор в Бурса обаче започна да го пуска като десен бек, защото титулярният имаше травма.

Последното ново попълнение на Левски дебютира още днес

Последното ново попълнение на Левски дебютира още днес

Включва се в мача на дубала срещу Сливнишки герой

Като десен защитник се представи много добре. Има страхотна скорост, в нашия отбор беше един от двамата най-бързи. Има и добро центриране, един на един също е добър. Чете много добре играта като халф, включва се и в атака, а освен това и влиза смело в единоборства. Има отличен характер, тренира добре и не е от тези футболисти, които правят проблеми. Шеху може да бъде и лидер на терена. Показвал го е. Сигурен съм, че може да играе голям футбол и ще пасне на стила на Станимир Стоилов. Може много да помогне на Левски, стига първо да покаже качествата, които има. Ако всичко е наред с него, защо не Левски да изкара пари от бъдещ трансфер", допълни легендата на българския футбол", сподели Янков пред "Гонг".