Треньорът на Левски Живко Миланов коментира моментната ситуация в клуба. Той разкри, че не знае дали и занапред ще води "сините". Специалистът добави, че атмосферата в съблекалнята не е добра. 

"Георги Аспарухов и Никола Котков са спортисти, прославили не само Левски, но и цяла България. Заслужават това уважение. От Тях Левски трябва да учи много неща. Точно затова Георги Аспарухов е станал една жива легенда, защото той никога не е мъртъв за привържениците на Левски. Не съм имал честта да го гледам на живо, но моят дядо и баща са ми предали какъв човек е бил. Разказвали са ми много неща, включително какъв е бил извън терена, че е човек с голямо сърце и модел за подражание", заяви наставникът на "сините".

"Състоянието на Левски е моментно. Сигурен съм, че в един момент, дали ще е с нас или без нас Левски ще се оправи. Засега съм аз старши треньор. Такъв е моментът, не се знае нищо. Водил съм разговори. Засега най-важно е да се намерят спонсори и в най-краткосрочен план да се погасят задължения. Не е добра обстановката в съблекалнята", добави той.

"Има хора, които управляват този клуб. Ако зависи от мен, бих дал договор на всички футболисти. Не зависи от мен. Футболът е доста кратък, те са професионалисти и всеки играе за пари. Можем само да им благодарим, че са останали в Левски и още не са тръгнали. От днес повечето нямат договори. Те си тренират само на желание", каза още Миланов.

Тити Папазов: Следващата седмица ще вземем важни решения, Левски ще играе в efbet Лига

Тити Папазов: Следващата седмица ще вземем важни решения, Левски ще играе в efbet Лига

Членът на УС на "сините" коментира ситуацията в клуба