Членът на Управителния съвет на Левски Константин Папазов коментира състоянието, в което се намира клубът. 

В световен мащаб това е неповторимо чудо, 50 години по-късно да се събират толкова хора и да почитат паметта на двама починали футболисти. Има толкова представители на медиите. Всяка година тези хора са почитани по този начин, защото явно са били незабравими. Трябва да бъдем смирени, обединени. Може би Левски след кошмара преди 50 години ще се спаси. Трудно може да се правят паралели с човешкия живот, но Левски живее много трудни моменти. Трябва да признаем, че двамата са свързани с Локомотив, но Георги Аспарухов е според може в някаква степен да накара хората да са смирени. На това място всякакви разлика различни от това какво са те двамата и уважението, които са заслужили. Убеден съм, че това е прецедент".

"Бъдещето на Левски е неясно. Именно заради таквиа като тях. След още 50 години ще има подобна панахида тук. Левски ще го има. Сигурно не биха били щастливи. Всеки, който обича Левски, не е щастлив, но Левски е свързан ссъс своята непреклонност и своята борба. Смятам, че отново, макар и много трудно, но смятам. Би било и още по-истинско. Левски го заслужава.

Петър Ганев: Левски е на ръба на пропастта, клубът не може да се справи без своите фенове

Петър Ганев: Левски е на ръба на пропастта, клубът не може да се справи без своите фенове

"Нашата задача е да намерим дългосрочно решение и модел на управление"

"Единственото място, което е непоправимо на този свят е човешката смърт. Винаги амбициите са по-големи - победата, първото място. Те винаги са били самоцел. Аз съм убеден, че има няколко неща, които са в основната на това Левски да бъде вечен.

"За план Б трябва да питате Наско Сираков, който има ангажимент в провинцията. Рано днес е бил тук. Ще има уПравителен свет и ще вземем решения. Първенството започва след три седмици. Левски ще играе в професионалната лига. Аз смятам, че не само ще започне, но и ще завърши. Този отговор е по-скоро пристрастен.

"Диксън ни подведе с мащабността на проекта и Левски да тръгне по нов път, както са повече отбори в Европа. За нас беше голяма изненада неговата реакция. Не му хареса договора, защото Наско Сираков се беше презастраховал. Той носи отговорността.

"Смятам, че държавата няма как да помогне, дори да има желание. В България ние сме хора, които... Аз знам колко трудно се намират пари за спорт. Винаги съм смятал, че където може да се помогне, държавата е добре дошла. Трябва да се помогне и на Берое. Реакцията, които биха получили тези, които взимат решенията, ще получат повече негативи. Каквото и да се прави.

Младежа разказа за любопитна среща и определи "гробокопача" на Левски

Младежа разказа за любопитна среща и определи "гробокопача" на Левски

Вижте какво написа Любомир Костадинов

"Тежко е финансовото състояние на клуба, но е по-добре от миналата година, когато дойдохме. Водят се разговори с нови спонсори, не сме спирали през целия период. Смятам, че Левски представлява много голяма марка. Загуби се някакво време, следвайки преклаено амбициозния план. Няма да кажа лоша дума за Диксън, защото смятам, че имаше добри намерения. Не мисля, че е спекула. Може би гаранциите, които Сираков поиска от него повлияха на решението му. Доверие се печели и губи. Решаващото е какво ще вземем като решения оттук нататък. Шокът дойде края на януари месец миналата година. С помощта на феновете се подобриха нещата. Акциите се върнаха. Тогава се смяташе, че всичко е спасено. Задълженията са огромни и са в основата на трудностите. Един отбор може да акумулира определен ресурс. Левски има най-голям потенциал и го е показвал. Всички пари, които можаха да бъдат акумулирани, отидохда за изчистване на задълженията найвече към държавата.

"Фалитът ми изглежда невъзможно. Докато има шанс, клубът ше се обри за това нещо. Камерите тук доказват величието на Котков и Гунди. На панахида сме и почитаме паметта на две големи легенди. Поне тука да запазим малко морал. Левски е най-интересното нещо в държавата. В този момент, поне тука на това место трябва да сме позитивни и да вярваме. Пред нас има надежда да се справим. Дано успеем и после ще е много по-сладко", каза Папазов.

Микулич пред ТОПСПОРТ: За шест месеца разбрах, че Левски е нещо повече от футболен клуб

Микулич пред ТОПСПОРТ: За шест месеца разбрах, че Левски е нещо повече от футболен клуб

"Не обвинявам никого, че се стигна до раздяла"