Треньорът на Левски Живко Миланов разкри след контролата с Локомотив (Пловдив), че играчите се притесняват за своето бъдеще. Ето какво каза специалистът:

"Победата не е от толкова голямо значение. Важното е момчетата да играят бърз и комбинативен футбол. Мисля, че в доста голяма част се получи. Не можем да търсим нещо повече, на две седмици подготовка сме. А и времето е горещо и нямахме нужния ритъм.

Със сигурност не е приятно да нямаш подготвителен лагер някъде, но такава е ситуацията и гледаме да се справим с нея. Сигурен съм, че момчетата ще се подготвят, ще дадат всичко от себе си.

Няма какво да лъжа. Ситуацията в съблекалнята не е добра. Когато има неяснота, всеки футболист се притеснява за бъдещето си. Младите момчета са в началото на своята кариера и се притесняват какво ще се случи. Все пак собствениците казаха, че има някаква надежда и ще видим какво ще се случи.

Дал съм списък с кои искам да останат, но това не зависи с нас. Говорил съм с повечето от тях, но няма подписани договори. Бъдещето им е неясно.

Това не е от началото на подготовката, а от шест медсеца. Само адмираци за тези момчета. През всичкото това време не са казали нищо за бойкот или да не са искали да тренират. Не е приятно за млад треньор като мен, но си следвам пътя и искам да се развивам. В какъвто и вид да е, това си е Левски.

Оптимист съм. Дали с нас или без нас Левски ще се оправи. Това е най-големият отбор в България, с голяма фенска маса и няма да бъде оставен на произвола на съдбата. Левски може без всеки, каза Миланов.

Левски с минимален успех над Локомотив (Пловдив), Боби Цонев получи червен картон

Левски с минимален успех над Локомотив (Пловдив), Боби Цонев получи червен картон

Проверката е първа това лято за "сините"