Новият помощник-треньор на Левски - Живко Миланов говори за назначението си в щаба на Георги Тодоров. Той благодари за получения шанс и се надява, че ще успее да постигне сериозни успехи в професията. Ето какво каза той пред колегите от "Дарик":

Ники Михайлов: Прекланям се пред теб, дядо!

Ники Михайлов: Прекланям се пред теб, дядо!

"Ти се посвети на мен, а аз ще посветя на теб всеки следващ повод за гордост, всяка усмивка, всяка твоя сбъдната чрез мен мечта!"

"Казах, че искам да се развивам в тази професия. Дълги години бях във футбола като играч и исках да остана. Благодаря на треньорското ръководство, че ме приема в тази моя нова функция. Благодарен съм на Наско Сираков и Гошо Тодоров, че ми дадоха шанс да се развивам и уча покрай тях. Когато си футболист имаш едно виждане към играта, но трябва да си подготвен. В този момент получавам голям опит и стаж.

Нормално е да работя повече със защитниците, защото и моята позиция във футбола беше такава. Ще бъде доста трудно. Видяхте, че в първия мач бяха четири човека, който на практика са нови. Те дори не се познаваха. Знаем, че ще е трудно, но ние заради това сме тук. Има потенциал в тях, щом сме преценили и са тук, значи виждаме нещо в тях, но както знаете един отбор не се гради за 6 месеца. Понякога е нужно малко повече време. Надявам се обстановката в клуба да се промени, да се нормализира и да има една добра база, на която да се стъпи.

Левски не за първи път в историята стартира с автогол

Левски не за първи път в историята стартира с автогол

Любопитна статистика

Работих с доста добри треньори в чужбина. Опитвал съм се да попивам всичко, което са ми казвали през годините. Аз съм преценявал как се чувствам при всеки и как функционира отбора. Всеки треньори има свое виждане и аз съм се опитвал сам да си сглобя мозайката. Искал съм да извлека най-полезното от всеки един.

Надявам се да имам този шанс и аз да имам такава треньорска кариера като Стоилов. Вече говорих за треньорите, които ме формираха в чужбина, но в България най-голямо внимание мога да отделя на него. Много научих от него и един ден бих изисквал същите работи от футболистите, ако съм старши-треньор. Той ми даде фланелката и тръгна неговата кариера. Аз бях там от самото начало на неговата треньорска кариера. Голям професионализъм и много амбиция. Ако искаш да се учиш можеш да се развиеш. Трябва да знаеш, че между футболист и треньор има разлика и трябва да си добре подготвен, за да влезеш в мъжкия футбол и да си готов за старши-треньор.

Сираков на разговор с Крушарски, иска Левски да тръгне по пътя на Локо (Пд)

Сираков на разговор с Крушарски, иска Левски да тръгне по пътя на Локо (Пд)

"Не ми повярва като му казах какви заплати плащам на футболистите. Мислеше, че го будалкам", заяви Христо Крушарски

Не съм болен от рак. Моето заболяване е доброкачествено. Онзи ден бях на преглед в чужбина и резултатите са добри. Докторите казват, че съм късметлия, защото от всички варианти, които можеха да бъдат, това е най-лекото".