Защитникът на Левски Живко Атанасов обяви, че не се притеснява от привличането на нови попълнения в отбраната. 30-годишният играч поясни в интервю за Дарик радио и dsport, че съревнованието с Ребин Сулака и Начо Монсалве, само може да му е от полза. 

"Не, конкуренция не ме притеснява. Това е хубаво нещо. Така може да се вдигне нивото в един отбор. Даже това е най-добрият начин да се вдигне нивото. Начо и Ребин са добри футболисти и по никакъв начин не ме притеснява тяхната конкуренция. Надявам се, който покаже повече на тренировка, той да получава най-много време да играе", заяви Атанасов. 

Левски зависи изцяло от Найджъл Робърта

Левски зависи изцяло от Найджъл Робърта

"Сините" изпитват трудности без нидерландеца

"Не мога да кажа защо се получи по-колеблива игра срещу Спортист Своге. В Хърватия се представихме доста добре. Играхме срещу доста силни противници. Ние влязохме с умора в някои от мачовете. Нормално е, подготовка е. Справихме се добре. Изпълнихме повечето от тактическите компоненти. Пред пролетния дял, последната контрола винаги е леко колеблива, всеки мисли за шампиона и може би за това се получи така", заяви защитникът.

"Нормално е фенове да насочат погледите си повече към Купата на България след слабото представяне през есента. Както винаги съм казвал - "Това е Левски", така във всеки мач, било то за първенство, за Купа, контрола или нещо друго, излизаме за победа, излизаме да дадем максимума от себе си. Мисля, че ние трябва да се фокусираме върху това - всеки мач да играем за победа. И когато го направим ще дойдат резултатите и доброто класиране. Надявам се да сме възможно най-нагоре в класирането. За Купата също сме концентрирани. Мислим много за Купата и се надявам да я вземем тази година вече, тъй мина много време без трофей на "Герена", сподели още той.