Футболистите на Левски пак са на прага на тримесечен цикъл без да получат заплати. Подобна е ситуацията и със служителите и персонала на клуба, пише "Тема спорт".

Последно на играчите били преведени възнагражденията за октомври. А с наближаването на февруари ще станат три поредни месеца без пари. На "Герена" са наясно, че при затваряне на този цикъл от три месеца всеки от футболистите ще може да разтрогне договора си по вина на клуба и да отиде някъде, където ще получава редовно заплата си.

Филип Кръстев вече е в лагера на Левски в Турция

Филип Кръстев вече е в лагера на Левски в Турция

Утре той ще мине задължителните медицински прегледи

Очаква се разговори на тези тема да бъдат проведени към края на седмицата. Утре към лагера на "сините" ще се присъдени собственикът на клуба Наско Сираков. Самият той е уверил Стоилов, че от януари тази година заплатите повече няма да се бавят. Треньорът вероятно ще повдигне въпроса пред шефа си още утре вечерта.

Стоилов и екипът му също се движат много назад със заплащането. Същото се отнася и за кредитори и финансови институции. А спонсорският ангажимент на "Палмсбет" стига само за погасяване на най-старото задължение към НАП, което е 143 хиляди лева на месец.