Времето на Левски изтича... Никога не съм си и представял, че мога да напиша нещо подобно. Ето, че е факт...

Бъдещето на най-големия клуб в България е поставено на карта. Единствената печеливша изглежда е в ръцете на Джоузеф Диксън. До момента британецът е единственият, който е изявил желание да помогне на гиганта да се изправи на крака. А шефовете на "Герена" вместо да сграбчат този шанс и да работят 24 часа в денонощието за завършване на сделката, протакат. 

Джоузеф Диксън излезе с ново писмо, даде ултиматум на Левски!

Джоузеф Диксън излезе с ново писмо, даде ултиматум на Левски!

Чака Наско Сираков още 2 дни

Диксън постави срок от 48 часа на ръководството, за да получи адекватен договор, който да подпише. Подигравките към англичанина не спират от момента, в който името му се появи в медийното пространство. Дали е "лимонаден" или "безалкохолен" предстои да видим. Към момента фактите са такива, че Джоузеф е единстената спасителна сламка за Левски. 

Какви са другите варианти пред Наско Сираков? Агония, агония и отново агония... Докато не се стигне до немислимото. Босът на Левски трябва много добре да си дава сметка какво върши в момента. И до какво ще доведе неговото бездействие... Кредитът на доверие от страна на феновете е към края си. Показателна е "активността" им след призива на Сираков, изпълнен с нападки към "сини" легенди", за закупуване на абонаментни карти. 

30 юни е най-черната дата за Левски, каква ще бъде тя сега?

30 юни е най-черната дата за Левски, каква ще бъде тя сега?

"Сините" са изправени през бездна

Ръководството докара Левски до срамната ситуция, при която футболисти от Царско село и Монтана да не искат да играят на "Герена". След два дни столичаният гранд играчи, които се броят на пръстите на едната ръка. Никой не може да съди на Звонимир Микулич, че си тръгна. Никой не може да съди и близнаците Цоневи, ако го направят. Тези две момчета, както и голяма част от футболистите от пролетта, заслужават имената им да бъдат редом до тези, правили Левски шампион!

Дали агонията ще спре или ще продължи зависи само от Наско Сираков. Вълка, една от най-големите легенди на Левски, сега трябва реши - ще спаси ли любимия си клуб или ще го хвърли в бездната.... 

Фенове на Левски настояват да им бъдат отговорени 8 належащи въпроса

Фенове на Левски настояват да им бъдат отговорени 8 належащи въпроса

Ето какво гласят те