30 юни 1971 година е най-черната дата в историята на Левски. Тогава без време си отиват Гунди и Котков. Тази година на точно на същата дата, "сините" получиха краен срок за договор с Джоузеф Диксън.

Оплюван, иронизиран и с липса на доверие, британецът се превърна в единственият желаещ да инвестира в Левски. Съвсем друг е въпросът до колко обещаното от него може да се превърне в реалност.

Така чаканият договор за собствеността на Левски се бави и, ако до 17:00 часа на 30 юни, "сините" не го изпратят, Джоузеф Диксън ще се откаже напълно от намеренията.

Джоузеф Диксън излезе с ново писмо, даде ултиматум на Левски!

Джоузеф Диксън излезе с ново писмо, даде ултиматум на Левски!

Чака Наско Сираков още 2 дни

Точно на същата дата Левски на практика остава и без отбор. Договорите на доста от играчите изтичат, а на разположение остават едва няколко футболисти, заедно с юношите от школата на клуба. Пари за нови към момента няма. Няма средства и за заплати, които на "Герена" не са изплащани от месеци.

Снимка 536613

Източник: LAP.bg

Подготовката, въпреки усилията на наличните играчи и треньорския щаб, на практика е повече от импровизирана с оглед на условията на работа.

Така Левски е изправен пред една бездна, а липсата на информация тежи все повече на феновете. Време не остана и то никакво.

Сега всички милеещи за Левски ще чакат 30 юни, с надежда, но и страх тази дата отново да не е черна за клуба.

анкета

ТОПСПОРТ ви пита: Какво ще е бъдещо на Левски?

Финансово стабилно, благодарение на Джоузеф Диксън 17.2%

Със сериозно "стягане на коланите" и свиване на бюджета 26.2%

Фалит и изпадане в аматьорския футбол 50.4%

Друго от изброените 1.9%

Не мога да преценя 4.2%