Левски получи наказание от БФС след двубоя със Славия на стадион Георги Аспарухов" от 18-ия кръг на efbet Лига и в 19-ия ще е принуден да приеме Черно море на стадион "Ивайло" във Велико Търново. Това домакинство далеч от "Герена" няма да е първият подобен случай в историята на "сините", като Трибуна Левски припомня останалите.

"За Левски най-тежката санкция за лишаване от домакинство е за 3 срещи. Тя е наложена през 1985 година. До нея се стига след домакинска загуба на "Герена" с 0:1 от Пирин Благоевград. Така Левски трябва да приеме Спартак Варна, Дунав Русе и Локомотив София извън своя дом.

"Сините" побеждават "соколите" с 2:1 и завършват наравно 0:0 с "драконите". Тези два мача се играят на градския стадион в Ихтиман. Столичното дерби с "железничарите" пък се играе в Монтана, където Левски печели с 3:1.

Следващият подобен случай е от 1997 година. Тогава Левски трябва да посрещне Миньор Перник в Кюстендил. Двубоят завършва при нулево равенство.

12 години по-късно "сините" отново трябва да играят домакински мач на неутрален терен. Тогава приемат Черноморец Бургас в Ловеч. "Акулите" печелят с 1:0.

Само шест месеца след това, отново през 2009 година, следва нов мач между Левски и Миньор Перник, в който "сините" са домакини извън "Георги Аспарухов".

Двубоят все пак се играе в София, на стадион "Славия" (б.р. - понастоящем "Александър Шаламанов". Левски печели с 3:1."

Нищо не може да спре феновете на Левски да напълнят стадион "Ивайло"

Нищо не може да спре феновете на Левски да напълнят стадион "Ивайло"

Ударна продажба на билети