Бившият треньор на Левски - Вили Вуцов е на мнение, че акциите на клуба най-вече трябва придобият някаква реална стойност. Според него ръката на Наско Сираков е достатъчно здрава, за да управлява клуба. Вуцов също така допълни, че управление, само с фенове и дарения, няма как да се случи.

Ето какво каза той в ефира на БНТ:

Емил Велев: Лично аз бих приел помощ в Левски от всички, включително и от ЦСКА

Емил Велев: Лично аз бих приел помощ в Левски от всички, включително и от ЦСКА

"Сладките ми моменти са повече от лошите в клуба"

"Искам да гледаме напред, а не да се връщаме назад. През последните години доста неща бяха укрити в някаква мъгла и не бяха ясни. Бих нахокал тези хора, които ръководеха клуба през последните години. Тодор Батков се отказа от един голям дълг, чест му прави и беше чист. Тъжно е, че акциите на Левски нямат никаква стойност. Оттук нататък трябва да се гледа със сериозно око напред и тия акции да бъдат в клуба и да имат стойност. Тези 86,6 процента не трябва да се разиграват и джиросват на тоя или ония. Тръст "Синя България" са 27 човека, а имат 10 процента от клуба. Не съм сигурен...Ако техните акции се пуснат на търг, нека бъдат на феновете. Трябва да има по-голяма прозрачност. Новият собственик да застане с лицето си, най-накрая. Да има яснота откъде идва финансирането. Ръката на Наско Сираков е достатъчно здрава. Той е най-обединителната левскарска фигура. Трябва да харчиш, колкото имаш. В Левски има чужденци, които витаят в небитието. Когато акциите са при някой, има на кой да се търси отговорност. След години, кой ще играе за ветераните на Левски - Нар и Бабатунде ли? Левски изгуби своята идентичност.

Емил Спасов: От години в Левски цари една колективна безотговорност

Емил Спасов: От години в Левски цари една колективна безотговорност

"Надявам се, че с идването на Сираков, нещата ще се подобрят"

Левски не е предмет, за да се спасява. Левски е създаден, за да му се радват всички. В последните години само за някакви акции се говори. В последните години, събитията в клуба, накараха феновете да се разцепват. Много от тях да се вживяват за нещо повече и да им се дава внимание. Левски и ЦСКА трябва да бъдат управлявани по съвсем друг начин. Да се пуснат акции на пазара. 100% да са равни на 100 млн., когато те платят всички ще имат позиции по въпросите в клуба. Управлението на Левски има нужда от силна ръка. С идването на Божков нещата се изчистиха. Някой да чу за проблеми през това време. Никой не знаеше откъде идваха парите на Спас Русев. Проблемът на Левски е събарянето на Сектор "А". Ние с лека ръка го съборихме, взехме пари назаем и тия 18 млн. лева натежаха и това натисна клуба. Ако тогава имаше УС , с акционери, които са дали пари, тогава щяха да кажат - "С какви пари ще го правим?". Управление, само с фенове и дарение, никога няма да се случи. Видяхте, че отборът беше несигурен, след като започнаха проблемите с Божков. Ако не спечелим Купата, ще е много жалко. Идва моментът, футболистите да дадат всичко от себе си, за да се вземе трофея", смята Вуцов.

Вижте как феновете приветстваха Сираков на "Могилката"

Вижте как феновете приветстваха Сираков на "Могилката"

По-рано днес Сираков поведе "сините" фенове