Босът на Славия - Венцеслав Стефанов коментира с огромно задоволство провалената сделка между Джо Диксън и Левски. Ето какво каза той пред колегите от "Спортал":

"Казах преди два-три месеца какво мисля за този инвеститор, ама никой не ме слуша. С най-добри намерения исках да им кажа на левскарите, че това е измама. То се казва на хора, които искат да те чуят. Те вярват в задгробния живот. Като чуеш, че може да разполага с 242 милиона, 476 хиляди и 301 долара, ти става ясно, че измамата е тотална. Тези пари ги има нарисувани.

Живко Миланов: Засега аз съм треньор, бих дал договори на всички футболисти

Живко Миланов: Засега аз съм треньор, бих дал договори на всички футболисти

"Най-важно е да се намерят спонсори"

Някога чували ли сте да се издава по света такъв банков документ! Че някакъв човек може да построи стадион и мол с 242 милиона и 301 долара... 301 долара! Мале какво счетоводство! Явно на този младеж му трябва документ, че притежава футболен клуб, за да тръгне да търси пари. По този начин да се добере до някакви средства.

И в Северна Македония са опитали да правят такова нещо, бившият футболист на Славия Славчо Георгиевски ги е спасил. Казал им да си обират крушите по тъмно, че на другия ден им се пише лошо. Тук сега ще ги спасява Господ.

Трябва да си много глупав, за да мислиш, че има такъв вариант. Няма такъв филм! Някакъв на 31 години поставя ултиматум на клуб с една година по-млад от Славия. И сега какво? Един от директорите в Левски гледа все да се намести някъде, да прилапа някой лев. Може би е очаквал да вземе някой долар от тия пари, ама и един долар няма да закачи, защото положението е извън контрол", заяви началникът на "белите".

Кирил Ефремов: Лошото е, че Наско се изхвърли на Могилката, воден от емоцията

Кирил Ефремов: Лошото е, че Наско се изхвърли на Могилката, воден от емоцията

"Прави му чест, че сега каза истината"