Актьорът Кирил Ефремов, който е добре известен с пристрастията си към Левски и дейно участва във всички инициативи за подпомагането на клуба, коментира настоящата взривоопасна ситуация на "Герена".

"След като не е станало нищо - няма какво толкова да се коментира. Дали Джо Диксън е сериозен бизнесмен, или не - вече няма значение. Лошото е, че Наско се изхвърли на Могилката, воден от емоцията, говори през сълзи.

Не знам, ако нещата бяха наистина сериозни, то трябваше Диксън да бъда проверен през тези 6 месеца. Нали са били водени преговори. Давани са гаранции. Този договор е бил уточнен и от адвокати, а сега всичко пропада заради 2 точки. Според мен в клуб като Левски трябва да работят хора с образование, да има и съветници, които разбират тези неща. Евала на Наско, имаше страхотен нюх като голмайстор, но някои неща му липсват.

Прави му чест обаче, че сега каза истината. Партенката вече свърши, но събрахме достатъчно негативи около нея. Не спряха да си правят майтапи на наш гръб", продължи той пред "Мач Телеграф".

Магията на левскарството

Магията на левскарството

Трудно е за обяснение