Под ръководството на Славиша Стоянович, в Левски бележат напредък. Това заяви бившият треньор на "сините" Велислав Вуцов в ефира на БНТ.

"Срещу ЦСКА, Левски игра най-доброто в този си вариант, а и ЦСКА са малко надценени. Който си е мислил, че "червените" ще натискат цял мач, за да вкарат 5 гола, се е лъгал. За тях най-важно за амбициите им бе да вземат трите точки.

Левски не игра чак толкова лошо, колкото очакваха хората. Но моите представи за сините са съвсем различни. Все пак в последния месец се забелязва промяна.

Наско Сираков: Превърнах Левски в мисията на живота си, сигурен съм, че отново ще бъдем там, където трябва!

Наско Сираков: Превърнах Левски в мисията на живота си, сигурен съм, че отново ще бъдем там, където трябва!

"Аз и екипът ми ще продължим да работим абсолютно прозрачно"

На Славиша Стоянович ще му е трудничко, но е добър треньор, доказал се е. Той наследи отбор, който искаше да играе романтичен футбол, без да има футболисти за това. И всеки, който дойдеше на "Герена", биеше с лекота и си тръгваше.

Половината футболисти на Левски нямат място в А група, а другата половина... Има само трима-четирима, които са за този отбор. Райнов прави страхотно впечатление, Стаси Иванов, който си отива, както и близнаците Цоневи, Паулиньо... На другите качествата им не са за "Герена".

Емил Спасов: Левски е клубът с най-слаба селекция в последните 10-15 години

Емил Спасов: Левски е клубът с най-слаба селекция в последните 10-15 години

"Робърта е добър футболист и има потенциал за развитие"

С финансовия ресурс за заплати Левски трябва да е трети, а не девети. Преди Славиша отборът играеше дивотии и щуротии. Срещу ЦСКА се видя, че може да се бори, но всичко в дербито опря до класа. Трансферната политика на Левски бе провал - първият привлечен бе Старокин, а първият освободен... Старокин. Е какво друго да кажеш за нея?

Никола Попов? Катастрофа! Направи груби грешки в полза на ЦСКА. Ако можеше да направи нещо повече, е да облече червена фланелка, за да може "армейците" да не са по-малко на терена", каза Вуцов.