Валери Божинов даде първото си интервю за клубната телевизия на Левски, след като подписа договор със "сините" за една година. Опитният нападател обяви, че не е в тима заради парите, а с голямото си желание да се превърне в обединител за целия тим. Божигол е на мнение, че доста от тимовете в Първа лига подценяват вековниците. Валери поздрави ръководството на столичния гранд за налагането на млади българи, кадри на тима от "Герена".

Валери Божинов отново е футболист на Левски

Валери Божинов отново е футболист на Левски

Нападателят подписа за една година

Ето какво още каза той пред Левски ТВ:

"Благодаря на г-н Сираков, на треньора Георги Тодоров, на всички, които работят за Левски, феновете, че откакто съм тук, всички показаха желание, че ме искат в Левски. Благодаря на Ники Михайлов, винаги съм имал неговата подкрепа. Харесва ми привличането на млади български футболисти. На кадри, които са били в Левски и в момента им се дава шансове да играят. Те знаят какво е Левски и какво е да играеш пред тази уникална публика.

Снимка 496249

Източник: Официален сайт на Левски

Не става въпрос за пари, искам да го знаят хората. Валери Божинов не е тук за пари, а да бъде обединител. Да помогна за развитието на младите футболисти и да се развиват. И да помагам - когато треньорите разчитат на мен. Моето желание е да бъда обединителя в съблекалнята. Дано успеем да обединим и нашата публика. В този труден момент Левски е над всичко и всички.

Чувствам се добре. Направих мини подготовка. Ако се разчита на мен, съм на разположение на клуба. Това, което аз ще бъда за Левски е да помагам и да решавам мачовете, когато трябва. Моето желание е да виждам повече кадри от школата. Левски играе мач за мач. Дано натрупаме самочувствие. Доста нови попълнения се взеха. Доста отбори ни подценяват, но това си е за тяхна сметка. Гледаме какво се случва при нас. Нека ни подценяват. Първенството е тежко. В България се играе много трудно. Надявам се, че стъпка по стъпка ще гоним нашите цели, но в този момент не трябва да се казват. За да се спаси Левски, трябва да има добри резултати и добри игри.

Левски обяви трансфера на Радослав Цонев

Левски обяви трансфера на Радослав Цонев

Халфът парафира за една година

Само Левски!", многозначително завърши Божигол пред камерата на Левски ТВ.