Привизът на Наско Сираков за помощ от държавата бе чут чак в Полша. Местна медия обърна внимание на думите на боса на "сините" като акцентира върху проблема с "Герена". Специализираният сайт за футболни стадиони StadiumDB публикува материал, озаглвен 

"България: Драматичен призив от Левски, за да покрие течаща трибуна".

"Реконструкцията на стадиона на Левски започна преди осем години, а първата фаза на строителство не е завършена и до днес. Главната трибуна е наводнена след всеки дъжд, а това накара клуба да моли премиера за помощ", пишат полските журналисти.

Наско Сираков: Левски още не е спасен, ще има нов футболист

Наско Сираков: Левски още не е спасен, ще има нов футболист

"Моля премиера да помогне за стадиона"

Припомня, че Наско Сираков обяви, че е пуснал молба до премиера Бойко Борисов във връзка с желанието за реконструкцията на спортното съоръжение.

"През лятото говорих с министър-председателя за завършването на стадиона. Пуснахме молба държавата да помогне. А сектор не е завършен и има течове при всеки дъжд. Не смятам, че Левски заслужава по-малко от Ботев Пд или Локо Пд. Не мога да се премиря, че в Левски има нещо недовършено. Моля министър-председателя да загаси и този пожар - сумата не е толквоа голяма, за да не можем да си завършим козирката и сектора", каза Сираков.