В края на управлението на Васил Божков в Левски е била получена оферта за правата на Станислав Иванов от Локомотив (Москва), съобщава gong.bg. Цената на футболиста е била в размер от 2.2 милиона лева, но в този момент никой не е можел да предвиди, какво ще се случи малко по-късно.

От "Виваком Арена - Георги Аспарухов" категорично са отхвърлили предложението на руския клуб.

Тогава на Иванов е било обяснено, че е в дългосрочните планове на Левски и ще бъде част от силен отбор. Изпълнителният директор Павел Колев бе обявил, че "сините" трябва да започнат да продават скъпо юношите си и по този начин да изградят реноме на столичния гранд.

Агент на Станислав Иванов е бившият футболист на столичани Джон Ингълс, който вчера навърши 54 години. Шотландският защитник носи синята фланелка през сезоните 1998/99 и 1999/00, като изигра общо 40 мача във всички турнири и имаше огромен принос за Шампионската титла през 2000 година. Той е мениджър и на друг талант, изгрял на "Герена", а след това продължил кариерата си в чужбина - българският участник в настоящото издание на Шампионската лига Божидар Краев.

Станислав Иванов започна да усеща гнева на боса на Левски Наско Сираков

Станислав Иванов започна да усеща гнева на боса на Левски Наско Сираков

Вижте защо