В Ливърпул се сетиха за бившия си вратар Николай Михайлов. Английският гранд привлече стража преди началото на сезон 2007/08, когато мениджър на тима бе Рафа Бенитес.

Местният вестник "Ливърпул ехо" направи материал, посветен на всичките привлечени от испанеца играчи в клуба, бройката на които е 64.

Николай Михайлов получава втори шанс от Мъри

Николай Михайлов получава втори шанс от Мъри

Вижте подробности

"Българският вратар Николай Михайлов се присъедини към Ливърпул, но веднага клубът бе връхлетян от проблеми - не успя да му издаде работна виза. Така стражът на практика изкара тригодишния си контракт с тима от "Анфилд" под наем в Твенте, преди за постоянно да подпише с нидерландците през 2010-а. След това игра в Турция и Кипър, преди да се завърне в Левски, откъдето дойде в Ливърпул", отбелязва изданието.

Михайлов започна кампанията като титуляр под рамката на сините, но в последните двубои бе на пейката, отбелязва "Тема спорт". Той загуби мястото си в състава след отпадането от малтийския Хамрун Спартанс в Лигата на конференциите. Все още не е ясно дали ще пази срещу ЦСКА за сметка на Пламен Андреев.