Отборът на Левски ще изиграе последната си контрола от едномесечния си лагер в Дубай срещу третодивизионния местен тим Гълф Юнайтед. Проверката е утре от 9:00 часа българско време, а опонентът е доста любопитен, макар и в ролята на абсолютен аутсайдер.

Гълф Юнайтед е създаден през 2019 година в Дубай, където четирима английски треньори от град Манчестър, решават да изведат до следващото ниво успешната си футболна школа. Така се стига и до формирането на мъжки тим, който бива ръководен от бележития бивш защитник на Нюкасъл - Стивън Тайлър.

А трябваше да бъде най-хубавият зимен лагер

А трябваше да бъде най-хубавият зимен лагер

В периода на "правилното управление", започнаха да се случват доста неправилни неща

През миналата година "орлите" спечелиха с лекота четвъртата дивизия на местната футболна система, като не допуснаха загуба. Гълф Юнайтед разполага с много млади английски футболисти, както и куп африкански таланти. Интересен за наблюдаване ще бъде халфът Девонте Редмънд, който е печелил младежката Шампионска лига с Манчестър Юнайтед.

Гълф Юнайтед си е истинска сензация в социалните мрежи. "Червено-белите" играят на първия плаващ стадион, ситуиран на пристанището в Дубай. Също така клубният канал в Ютуб има повече от 2 млн. гледания, а веднъж тренировка на отбора е била наблюдавана лично през 2021 година от Зинедин Зидан.

Голямата гордост на дубайците е контролата с Нюкасъл през 2022 година, която завършва с поражение 0:5. Любопитното е, че на клубния им сайт има възможност за подаването на молба за пробен период. Всеки, живеещ с футболната си мечта, може да бъде одобрен за тестови тренировки, стига да е до 23 навършени години.

Мъри Стоилов ще купува бутилка бяло вино на Ники Михайлов

Мъри Стоилов ще купува бутилка бяло вино на Ники Михайлов

Изгуби бас