На "Герена" имат нов кандидат за подписа на Здравко Димитров. Както е известно, той е футболист на "сините", но те едва ли ще го използват, подчертава "Мач Телеграф". Причината са издънките му в близкото минало, които доведоха до отстраняването му. През пролетта той за втори път бе преотстъпен на Сакаряспор. Турският тим обаче се забави с решението дали да го откупр, или не.

От това в е решил да се възползва Бодрум. Отборът за пръв път в историята си ще играе в най-високото ниво на футбола, в югозападната ни съседка. Треньори, и шефове са уверени, че Димитров има качества да се изяви в елита на Турция. Още повече знаят какво може да причини на съперниците си. Именно той се разписа във вратата на Бодрум в плейофа, завършил 1:1 в редовното време. Сакаряспор обаче нямаше нямаше късмет впоследствие.

Медиите в Турция твърдят, че всичко между него и клуба е уговорено. Остава само Димитров да убеди Левски да го пусне в Турция. "Остават дребни детайли по сделката", категорични са турците.

На "Герена" се надяват, че ще се намерят сходни кандидати и за Асими Фадига. На този етап няма клуб, който да е предложил и една стотинка за него, макар да вкара изумителен гол на Айнтрахт.

От Левски обявиха тренировъчната си програма за следващата седмица

От Левски обявиха тренировъчната си програма за следващата седмица

Ето каква е тя