Левски няма да тръгне "Ва банк" за Разград, както смятат мнозина, пише "Мач Телеграф". "Сините" имат възможност да се възползват от евентуална грешка на ФК ЦСКА 1948, с който водят битка за директната виза за Европа. Съперникът им играе по-рано в "Борисовата градина", а при издънка там ще си остане само на точка пред 26-кратните шампиони.

Това от своя страна може да даде допълнителна мотивация на Топчо и компания в Разград. Въпреки това на "Герена" имат и едно наум. То е свързано с картони, умора и моментна форма. Например, "сините" рискуват да загубят за 2 мача Цунами, ако получи нов картон. Така най-вероятно бразилецът ще остане в София, за да бъде ползван в дербито с ЦСКА, което предстои следващата сряда, ако Левски отново има възможност да избегне баража.

Ясно е колко време Левски ще плаща дълговете към НАП

Ясно е колко време Левски ще плаща дълговете към НАП

За една година в касата на НАП ще постъпват регулярно общо около 3 милиона лева

Както се видя през досегашните мачове, на "Герена" нямат много варианти за негов заместник. Марин Петров се провали като такъв. Така най-вероятно в събота като титуляр ще излезе Патрик-Габриел Галчев, който обаче трябва да се пази и от картони.

Освен това "сините" обмислят да дадат почивка и на Ивелин Попов, който все пак е на години, но пък му се наложи да играе почти без смяна заради контузии и наказания на останалите. А този ход ще помогне и на Илиян Стефанов да влезе във форма, след като дълго време се възстановяваше от травма.

Левски прибира 500 000 лева от дербито

Левски прибира 500 000 лева от дербито

Залогът е 24-каратов