Отборът на Левски е първият български тим, който стартира своята зимна подготовка. В 12:30 часа "сините" отлетяха към Дубай, където ще бъдат на лагер през следващия месец. На заминаване, пред насъбралите се журналисти, кратко изказване направи помощник-треньора на клуба - Цанко Цветанов.

"Заминаваме на подготовка с благодарност към ръководството, че осигури този лагер, защото Дубай е най-близкото топло място, на което съм сигурен, че няма да пропуснем един тренировъчен ден.

Левски в търсене на новото си футболно вдъхновение

Левски в търсене на новото си футболно вдъхновение

Стоилов има важна работа за вършене в Дубай

На този етап има двама нови, засега са те. На този етап това са играчите, с които ще започнем подготовката. Всички футболисти ще пътуват за лагера, засега нямаме продаден играч. Не мога да кажа дали се налага да продаваме. Ако се налага, ръководството ще вземе най-доброто решение. За мен като треньор би било най-добре всички да останат.

Лично аз очаквам, тъй като бяхме най-младият отбор и продължаваме да сме - надявам се, че всички тези млади футболисти ще направят крачка напред в развитието си и ще стават все по-добри. Нормално е да не сме доволни от последните резултати. Мисля, че не завършихме по най-добрия начин годината затова се надявам да започнем по най-добрия начин новата".

Мишо Вълчев: Дузпите са лошо стечение на обстоятелствата за Левски

Мишо Вълчев: Дузпите са лошо стечение на обстоятелствата за Левски

"Играчите в този клуб винаги са поставяни под напрежение"