Левски ще обяви привличането на трима нови футболисти до часове, научи ТОПСПОРТ. "Сините" имат време до полунощ, за да финализират трансферите, при положение, че искат да използват въпросните играчи в първия квалификационен кръг на Лига Европа срещу Ружомберок. 

Столичани чакат днес нападател, чието име се пази в тайна. Офанзивният футболист ще премине днес медицински прегледи, след което ще парафира своя договор. Привличането на въпросния играч се ускори заради травмата на Дени Алар. Дошлият под наем от Рапид (Виена) австриец се контузи на втората си тренировка с тима и е аут поне за 3 седмици.

Новият нападател на Левски трябва да бъде картотекиран до полунощ

Новият нападател на Левски трябва да бъде картотекиран до полунощ

Привличането му е по-бързата процедура по две причини

Желанието на Петър Хубчев е да бъде привлечен нападател, който е висок около 190 см. Специалистът смята да залага на схема 4-4-2 през новия сезон. 

Другите две нови попълнения са звездите на Септември Здравко Димитров и Асен Чандъров. За трансфера на крилото ТОПСПОРТ вече информира. На "Герена" до последно умуваха около Чандъров, но в крайна сметка са решили да го привлекат в редиците си.

Снимка 420435

Източник: LAP.bg

С привличането на тримата селекцията на "сините" няма да приключи. Треньорският щаб иска ляв бек, а е възможно да бъде взето и още едно крило. 

Левски със сигурност ще се раздели с Илия Димитров. Бъдещето на Атанас Кабов е под въпрос.

Снимка 414130

Източник: LAP.bg