Треньорът на Левски Станимир Стоилов похвали юношата Симеон Иванов за изявите му в контролата на "сините" с Анортозис (3:1).

Защитникът влезе в игра в началото на второто полувреме, като се представи отлично в отбраната.

"Специално искам да похваля младия Симеон Иванов, който се включи със завидно самочувствие. Възползва се отлично от шанса, който получи", коментира след двубоя Станимир Стоилов пред радио "Дарик".

Треньорът изрази задоволство и от изявите на останалите млади играчи, които участваха в мача.

"Стана добър мач, като съм много доволен особено от показаното през първото полувреме. Тогава контролирахме топката точно така, както искам и успявахме да разиграваме. След почивката дадох шанс на младите, като при някои си пролича притеснение, което е нормално, но се видяха и доста хубави неща.

Най-близо до първия тим са Огнянов, Балтанов и Николай Димитров, и те ще имат шанс за изява в мачовете ни от пролетния полусезон. Не бих определи Димитров, като откритието на подготовката ни. Наистина показва добри игри, но очаквам още от него. Той има огромен потенциал, който тепърва ще развиваме", заяви Стоилов.

Треньорът добави, че със сигурност контролата с чешкия шампион Слован (Либерец), която е на 21 февруари (сряда), ще пропуснат заради травми бразилецът Диано и нигерийския нападател Екундайо Джаейоба.

"Топузаков е възстановен от контузията си и със сигурност ще играе срещу чехите", заяви още Стоилов.