Новият старши треньор на Монтана Антони Здравков даде интервю пред "Sportal" в Алания, където втородивизионният отбор продължава своята подготовка. Бившият наставник на Левски и Лудогорец говори за "сините", както и за шансовете на "орлите" да спечелят отново шампионската титла.

"Левски изглежда доста по-стабилизиран финансово от това, което беше миналата година. Ако не бяха феновете, клубът щеше да обяви фалит, те направиха нещо уникално! Продължават да го правят, от последния мач в Левски са влезли пари от продажбата на 20 000 виртуални билети, това е уникално за България.

Левски прибра още 9 хиляди лева от виртуални билети

Левски прибра още 9 хиляди лева от виртуални билети

След последната контрола

Мъри Стоилов го познавам много добре, знам какви са вижданията му за футбола. Опитва се да наложи идеите си в Левски. Да, с не толкова високоплатени футболисти, но парите невинаги означават класа. Смятам, че Левски ще изглежда по различен начин.

Заради финансовата рамка обаче Мъри няма да има свободата да избира и да прави отбор, но той направи нещо достойно - влезе там, където много други хора не искаха. Там, където пари", заяви Тони Здравков. Той добави, че в Лудогорец всяка година се работи за влизане в групите на Шампионската лига.