Халфът на Левски Тома Даске даде интервю във Франция. Той призна, че бъдещето му на "Герена" не е ясно.

"Левски е голям отбор и не съжалявам за избора си. Пристигнах в България в момент, в който първенствата бяха спрели. Левски и ЦСКА са двата най-големи отбора в България с огромна история както в шампионата, така и в Европа. Лудогорец също е голям отбор. Заради коронавируса не съм успял да разбера и усетя атмосферата когато по трибуните има публика. Гледам съм клипове с привържениците и те са наистина впечатляващи", каза Даске.

"Нямам страх от предстоящите мачове с Лудогорец и дербито с ЦСКА. Срещаме най-силните отбори в България. Ще бъде сложно, защото това са тимовете от върха в класирането. Няма да има фенове, трябва да бъдем спокойни и да играем. Както може да загубим, така и да спечелим. След това има плейофи и имаме последен шанс да се борим за място в Европа", продължи французинът.

Снимка 523871

Източник: LAP.bg

"Футболът не е така атакуващ и комбинативен, стериотипът на играе е различен от този във Франция".

На въпрос за бъдещето си Даске каза: "Всяка една възможност трябва да се обмисли. Всичко е опит и има различни гледни точки. Това е първият ми отбор в чужбина и началото на бе розово. Аз съм такъв, че искам да видя други държави, друга култура, мечтата ми е да играя мач в Шампионската лига".

Във финала на разговора Даске обеща, че ще направи знак, с който да поздрави журалистите, които го интервюираха при гол срещу Лудогорец.

Драган Михайлович: Избрах Левски заради славната история на клуба

Драган Михайлович: Избрах Левски заради славната история на клуба

"Лесно е да се мотивираш за мач с Лудогорец"