Членът на Надзорния съвет на Левски - Петър Ганев, използва социалните мрежи, за да отправи призив към феновете на клуба. 

Ето какво написа той: 

"Уважаеми привърженици на "ПФК Левски",

Обръщам се към Вас на най-черната дата в историята на нашия клуб. Преди точно 50 години изгубихме незабравимите Гунди и Котков.

Днес "ПФК Левски" е изправен на ръба на пропастта. На 24 май, по време на своето слово на Могилката, Наско Сираков обяви ново начало за любимия клуб. Това ново начало обаче няма да дойде с Джоузеф Диксън. Новото начало ще трябва да си го изстрадаме сами.

Клубът не може да се справи без своите привърженици. Вярвам, че спасението минава не просто през нова кампания, която е повече от наложителна, а през обединение на синята общност и дълбоко преформатиране на клуба. Ако просто продължим по инерция, нищо добро не ни чака.

Нашата задача не трябва да е да закърпим бюджета и да започнем новия сезон. Нашата задача е да намерим дългосрочно решение и модел на управление, който да отговори на искрената обич на левскарите и да ги направи част от клуба.

Често сме били на трибуните и сме изисквали от играчите да дадат всичко от себе си за успеха на синия отбор. Надявам се онзи ден да сте чули думите и емоцията на Валери, Боби и Ради от съблекалнята. Мисля, че в случая тяхното отношение към клуба изисква от всички нас да намерим общ език.

Само Левски."