Тити Папазов даде поредното си интервю за деня. Пред "Дарик" той обяви, че няма финансовия ресурс да бъде собственик на Левски, но щял да се справи перфектно като приносител на акциите. Отново той афишира готовността си да отиде до Дубай за лична среща с Васил Божков.

"Говорил съм няколко пъти с господин Васил Божков след сряда, когато за първи път говорих с него по телефона. Зависи само от него. Ако той може да изпълнява функциите си на собственик, няма да сме пунктуални, че е Георги Попов. Ако той може да изпълнява функцията си на човек, който се грижи по най-добрия начин за Левски, е най-доброто. Ако той не може, ако е възпрепятстван, тогава ще трябва да се търси друго решение и чак тогава да има нов собственик".

Павел Колев: Ситуацията в клуба е критична! Имаме 10 000 лева! Божков няма намерение да пречи на Левски

Павел Колев: Ситуацията в клуба е критична! Имаме 10 000 лева! Божков няма намерение да пречи на Левски

Шефът каза и дали легендата Наско Сираков ще се завърне на "Герена"

"Утре вероятно ще бъде публикувано писмо до господин Божков. С огромно уважение се обръщаме към господин Божков с оценка и благодарност към това, което е направил и с първи въпрос, дали може да изпълнява задълженията си. Защото ние за съжаление изчерпахме своя огромен потенциал. Той не може да бъде изчерпан, но Covid-19 спря истинското Covid-1914, защото тя е най-сладката зараза. Спряха я, но когато Covid-19 го спрян, Covid-1914 ще се появи. Ние сме феномен. Няма шанс Левски да го няма. Това е зараза."

Куп оставки в Левски! Вижте кои напускат клуба на 13 май!
Обновена

Куп оставки в Левски! Вижте кои напускат клуба на 13 май!

Тръгват си до дни!

"За да не се спекулира. Всички имат мнение за мен, може би лека лудост. Не лудост за Карлуково, но лудост. На тази среща казах, че съм готов да пътувам до Дубай и да преговарям за акциите. Този човек, ако имаме грешка ние, може би на гребена на емоциите, ние като че ли забравихме да му се обадим. Късно му се обадихме, но Павел Колев получи добро послание, че господин Божков е готов да даде акциите. Убеден съм, ако се налага и ми се гласува доверие и е необходимо, ще отида. Казах го, защото съм вярвал в тази сила. В тази държава аз всяка вечер репетирах как отивам и говоря с господин Божков".

"Първи вариант - налага се да отида до там, дай Боже, ако мога да се кача на някой самолет, давай да отивам. Акциите не могат да са в мен, само като приносител. Аз смятам, че ние, тези, които можем да понесем някаква отговорност за Левски, трябва умело да експлоатираме това, което направиха Левски. За 45 дни показаха защо всеки рекламодател като стъпи в България, трябва да отиде на спринт до Герена. Нека Павел да каже в тези преговори много пъти са му казали вероятно, абе не се знае, неизяснено е".

Наско Сираков щял да се завръща в Левски

Наско Сираков щял да се завръща в Левски

Дали е така?

"Не, имам амбиция, главен собственик да ставам нямам, но мога, ако ми се гласува доверие да бъда главен приносител на акциите. Имам самочувствието, че много добре ще се справя, в по-малки мащаби, но зад гърба си имам сериозен бекграунд как се спасява клуб. Има страхотен проблем, с плуване не може да се ходи. В момента, в който има възможност да се лети. Заразата Covid-1914 е най-сладката в света. Заразата - това е нещо страшно. Въпросът е да няма завист".