Константин Папазов гостува в предаването "Игра в центъра" на Palms Bet. Членът на Надзорния съвет на Левски разкри, че в момента се водят преговори с две чужди компании, които да помогнат на "сините".

"Нещата в Левски не са замрели. Това, което се случва в целия свят се отразява и тук. Левски преживява тежка година, но оцеля най-вече заради феновете. Левски успява да оцелее в най-тежкия период на света. Човечеството познава много големи драми, но сега в 21 век, това е чумата. Няма как това, което тормози целия свят, да не се отрази и тук. Нормално е да сме критични като фенове, но втората бръмка на спасението са играчите, които проявиха огромно разбиране.

Емо Спасов: Не е лесно клуб като Левски да няма пари

Емо Спасов: Не е лесно клуб като Левски да няма пари

"Не знам кой бута Насиру Мохамед"

Всеки ден сме заедно с Наско Сираков. За мен юридическото прехвърляне на акциите не ми влияе. Аз бях болен по време на предишното събрание на акционерите. Документално дали те са на мое име или не, няма значение. Нито за момент не съм се съмнявал в думата на Наско Сираков. Бях на стадиона на мача със Славия, ще бъда пак в неделя. Ако мога да бъда полезен, ще бъда. Той в поведението си спрямо мен е показал много значимо отношение към мен.

Това са инсинуации, клюки, че съм в лоши отношения и с Павел Колев. Моите ангажименти към баскетбола са много по-сериозни, но всякакви твърдения за лоши отношения между нас тримата не отговарят на истината. Феновете изразиха позиция и не бяха съгласни с някои неща. Но силното в Левски е, че хората имат позиции. Те не могат да бъдат манипулирани. Аз не се сърдя на хората, които неистово са ни подкрепяли. Те имат позиция, може да е различна от моята, но е хубаво, че има позиции.

И в далечна Гана отчитат лошия сезон на Насиру Мохамед

И в далечна Гана отчитат лошия сезон на Насиру Мохамед

Левски се опитва да продаде фланговия футболист

Бях в карантина, предстоеше откриване на първенството. Ако PalmsBet не ни бяха помогнали със сума... Ние с помощта на двата спонсора успяхме 60-70% от старите задължения да изчистим.

Финансовите параметри определят спортно-техническата работа за съжаление. Факт е, че Левски е в тежко състояние. Прави чест на Наско, че дава пълен картбланш на Славиша. С парите от Паулиньо бяха привлечени сегашните чужденци. Разделихме се и с Робърта. Според Баждеков, който е доайен, от 2000 година не е имало толкова нисък бюджет в Левски. Сираков е прекалено стриктен и не поема рискове към харченето на пари. Ясно е, че Левски е създаден да побеждава, да е лидер, но реалната действителност е такава. Рано или късно Левски ще бъде там, където му е мястото.

Левски спаси лиценза

Левски спаси лиценза

Вижте как

До голяма степен определящото за резултатите е финансовото състояние. Разбира се, някой по-добър треньор може да постигне повече, но повече е финансовото състояние. Има сериозен интересен да влязат две чужди компании, има предварителни разговори. Но нещата стават много бавно.

Левски е най-рекламният продукт в държавата. В нашата държава много се спекулира. Нормално е двата гранда да бъдат свързвани с управляващите. От нещо, което изглеждаше доста розово, отидохме в другата крайност в последно време. Тази криза влияе е на всяко едно семейство. При първа възможност ще продължат абонаментните карти, с членските карти. Хората искат да видят Наско, да има съпричастност. Не може само да се иска от хората. И ако пак се наложи, ще го направят.

Ако има възможност да бъдат привлечени 3-4 класни чужденци ще е добре. И да се дават шансове на млади момчета като Марин, Мартин. Но може би феновете искат резултати. Сега беше моментът за българите. Насиру е футболистът с най-висок договор, който ние наследяваме. Дано да е полезен за отбора.

Левски повтори позитивна серия отпреди 31 месеца

Левски повтори позитивна серия отпреди 31 месеца

"Сините" продължават без загуба през пролетния полусезон

Спас Русев направи страшно много. Той купи карти за 100 000 лева. В България се продава клюката. Той е много ценен за Левски. Русев има авторитет, контакти. Ние много разчитаме на него. Отделно, знаете за въпросния дълг, който се изчисти. Спас Русев доказа, че се е разболял от болестта Левски. Парите от Найджъл Робърта не можем да разтеглим. Със сигурност мога да заявя, че сумата е разделена на две. Не е много лесно и в пандемия да се продава. С Хубчев и екипа му силно се надявам, че ще се разберем. Нормално е да ги боли след начина, по който се разделихме. Трябва да отбележим и положителните неща, които те направиха", добави Папазов.