Легендата на Левски - Емил Спасов бе гост в студиото на "Домът на футбола" по "Диема Спорт". Славният халф на "сините" отличи работата на Любослав Пенев в ЦСКА. Той за пореден път заяви, че крилото Насиру Мохамед няма място на "Герена"

"Не ме изненада, че ЦСКА се класира на финала. Намират се в подем. Радвам се за Любо Пенев, защото е изключителен професионалист и го поздравявам. Много добре го познавам. Дойде си на мястото.

Левски без четирима срещу Лудогорец

Левски без четирима срещу Лудогорец

Живко Миланов няма да може да разчита на Сулака, Монсалве, Стаматов и Славчев

За мен Пенев промени духа. Такъв липсва в моя любим Левски. Трябва да има такива хора, които да внесат живец, увереност и сила в такива клубове. Не вярвам, че за тези дни, откогато е в ЦСКА е променил нещо в тези футболисти. Просто им е вдъхнал дух.

Не бях виждал Левски да играят с толкова себераздаване. Дано да не е бил фойерверк. Единствено ми липсва завършващият удар. Отборът има потенциал и дано успее да го развие.

Мисля, че един от най-силните мачове на Левски от към желание, борбеност и стръв. За съжаление не винаги е така. Много от мачовете минават лежерно. Много точки се изгубиха и на "Герена", което е плачевно. Дано тимът да успее да заиграе по-добре в завършващата фаза. Нищо чудно Живко Миланов да е предал на тима от своята борбеност. Беше готов да умре на терена. Не знам дали е така, но се надявам да пренесе нещо от неговото себераздаване, защото е левскар. В момента основният проблем в Левски е липсата на пари. Не е лесно в такъв клуб да няма пари. Не знам колко взимат сегашните чужденци. Трябва да се търсят приходи, защото парите от Робърта ще свършат.

Съгласен съм, че тази политика се води от дълги години назад. Когато работих в клуба имаше много пари, но не се постигна нищо. Въпрос на менажиране е. Не знам как толкова голям брой чужденци минаха през Левски. Чудя се какво прави още Мохамед на "Герена". Ако бях треньор нямаше да го пускам в съблекалнята. Не знам кой го бута. При положение, че има много добри момчета, юноши на Левски", добави още той.

И в далечна Гана отчитат лошия сезон на Насиру Мохамед

И в далечна Гана отчитат лошия сезон на Насиру Мохамед

Левски се опитва да продаде фланговия футболист