Тити Папазов е на мнение, че не трябва да се отдава голямо значение на вчерашната загуба на Левски от Лудогорец с 0:1 за първенство. Според него най-важното на този етап е спасението на столичния гранд. Баскетболният треньор похвали инициативата на собственика Наско Сираков, който вчера събра в ложите на Сектор "А" бившите президенти на "сините". Ето какво още каза той пред "Блиц":

Томас Лафчис: Наско ще работи за чист и истински Левски

Томас Лафчис: Наско ще работи за чист и истински Левски

"Наложително е да има и сериозна чистка в отбора"

"Мога да говоря като човек, който обича футбола, както обичат хората по целия свят, без експертиза, и да кажа, че със сигурност нито един човек, който обича Левски не може да се срамува. Отборът се бори, играчите се стараха и се опитаха да зарадват феновете, които реално ги спасиха. Футболистите им се отблагодариха с транспарант, с битка на терена, но за съжаление не можаха да им се отблагодарят с резултат срещу Лудогорец.

Oцеляването на Левски е двупосочно - любовта на феновете и играчите. Никой не може да кажа дали COVID-19 е плюс или минус за Левски, част от света е, но по време на пандемията има едно нещо, което е синоним на този период, и това е поведението на феновете. С огромната си любов те спасиха отбора. Не слагам по-назад поведението на треньорите и играчите, които показаха висок морал и дадоха възможност на привържениците да спасят Левски в пълния му вариант, с изключение само на един футболист - Нуно Рейш. Оценката на Хубчев и щабът му е, че това, че е успял да запази морала.

В Италия похвалиха публиката на Левски - Лудогорец  за социалната дистанция

В Италия похвалиха публиката на Левски - Лудогорец за социалната дистанция

Феновете по трибуните не останаха незабелязани на Ботуша

Вероятно е по-лесно да преодоляваш трудностите, когато носиш екипа на Левски на "Георги Аспарухов". Изненадват ме квалификации и оценки за играта, защото на този етап за Левски е важно да бъде спасен. И той е спасен от хората, които безумно го обичат - треньорите и футболистите, които направиха компромиси с парите и помогнаха на феновете да спасят клуба - всички заедно.

Това беше едно от най-добрите решения на Наско Сираков - да събере заедно бившите президенти на Левски. Съжалявам, че Иво Тонев не можа да присъства, но изпрати сина си, тъй като е бил на юбилея на Иван Василев. Иска ми се на всички хора, които в годините са помагали на Левски - едните като собственици, а другите като играчи, подобаващо да бъдат оценявани. Със сигурност грешки са допускани от всеки в управлението и ще бъдат допускани и от Сираков. Играчите също правят грешки. Но със сигурност и собственици, и играчи, са част от тази 106-годишна история. Всички, когато са заедно - ветерани, легенди и собственици, изпращат позитивно послание до цялата синя общност и до всеки един футболист, който ще знае, че един ден, когато приключи неговата кариера, ще бъде подобаващо оценен и ще седне дали като директор, дали като ветеран, или като собственик, на трибуните на "Георги Аспарухов".

Петър Хубчев за ситуацията в Левски: Много съм малък, за да коментирам! Ако говоря, може да си навредя

Петър Хубчев за ситуацията в Левски: Много съм малък, за да коментирам! Ако говоря, може да си навредя

"Много неща има да се кажат и трябва да се кажат, но не съм аз човекът"