Баскетболният специалист Константин Папазов си навлече гнева на част от феновете на Левски с изказванията си от последните дни.

На фона на управленската криза във вековния клуб, кулминирала с разрива между изпълнителния директор Ивайло Ивков и мажоритарния собственик Наско Сираков, Тити наля допълнително масло в огъня. В серия изяви той застана на страната на Сираков и нападна членовете на управата.

Тити Папазов  се е превърнал в мишена на жестоки заплахи

Тити Папазов се е превърнал в мишена на жестоки заплахи

Причината за това е серията му от телевизионни прояви през миналата седмица

"Едно е да отиде Сираков на преговори, друго е Мунчо", каза Тити. След друга своя скандална изява самият Папазов каза "говоря с риск утре да се оглеждам, когато ходя по улицата".

Всъщност Папазов от малък е свикнал това да се оглежда на улицата и да бъде разпознаваем. Причината е филмовата му роля в суперпродукцията от края на 70-те и началото на 80-те години "Неочаквана ваканция". Шестокласникът Папазов е взет за ролята на сина на партизанския командир и след излизането на филма става популярен и по улицата го разпознават. Тогава той е с хубава мека коса, а името му се появява и в надписите на филма редом до тези на легенди като Георги Калоянчев, Никола Анастасов, Кирил Господинов и много други.

Тити: Казах на Наско, че е тапир

Тити: Казах на Наско, че е тапир

Това е животно, което проявява изключително търпение, аргументира се баскетболният специалист

В първи епизод ролята му е скромна. Той подхвърля пръчка на куче. По нататък актьорската му игра се увеличава. В трети епизод героят му е откраднал пистолет от стражаря, което предизвиква неодобрението на останалите от тайфата партизански деца. Следват перипетии по връщането му, но всичко завършва щастливо.

Така ще завърши вероятно и този епизод от напрежението между Тити и сините фенове. Колкото и да са му гневни, те ще му простят, както вече са го правили през годините.

Тити Папазов: Левски е феномен, ние сме престъпници с опитите да разединим тази народна любов

Тити Папазов: Левски е феномен, ние сме престъпници с опитите да разединим тази народна любов

"Ако Мило Борисов не беше толкова изискан и премерен, щеше отдавна да ни е бил дузпата"