Станимир Стоилов даде брифинг преди мача на "сините" от петия кръг на efbet Лига срещу Пирин. Той подчерта, че отборът на Левски е имал достатъчно време за възстановяване след мача с Хамрун в ЕКТ и е редно да предложи нова порция положителни емоции на феновете си.

Стоилов добави, че най-вероятно няма да може да разчита само на Ивелин Попов за двубоя за първенство.

"В общи линии всички са здрави или ще бъдат на линия след 24 часа. Има играчи, завръщащи се след травми, така че конкуренцията е по-голяма. Който и да влезе в този мач, трябва да покаже нужното ниво", заяви Стоилов.

"Трябва да се представим по най-добрия начин пред собствена публика. Имахме достатъчно време за възстановяване както физически, така и психически. Достатъчно наясно са футболистите, че Левски не може да си позволява слаби игри и загуба на точки. Привържениците ни искат да виждат горд Левски и ние сме длъжни да им го дадем.

Симпатизирам на Пирин, защото играят с местни играчи. И миналата година тръгнаха трудно в шампионата, но в последствие спечелиха много точки. Те се стараят да играят футбол и напълно си заслужават мястото в елита.

Тренираме и играем в две схеми, а избираме според мачовете и състоянието ни дадена тактика.

След успех в Европа, където е много трудно като гост, футболистите трябва да имат криле. Но те нямат и избор. Утре ще дойдат нашите привърженици и те искат да видят динамика и настроение".

Левски поздрави Уелтън

Левски поздрави Уелтън

Става на 25 години