Старши треньорът на Левски Станимир Стоилов анализира победата с 1:0 над Хамрун Спартанс. Специалистът обяви, че трябва "сините" да продължат и иска да види по-добра игра в реванша.

"Имахме 4-5 ситуации да вкараме гол. Това е наш стар проблем. Допуснахме една атака на противника. В евромачове, в които имаш преимущество е положително. Спечелихме първото полувреме, предстои ни труден реванш в София, който също трябва да изиграем по най-добрия начин.

Да ви кажа, че и този гол е победа. Важно беше да отбележим гол. Успяхме в последната секунда. Сега не трябва да съжаляваме или да мислим. Трябва да мислим за възстановяването. Левски няма право да не вземе мач. Левски трябва да играе гордо, да бъдем умни и дисциплинирани. Когато си победил, домакинския мач може да изиграе лоша шега.

Левски победи Хамрун Спартанс с 1:0 в Лигата на конференциите

Левски изкова инфарктна победа над Хамрун след здрава битка в Малта! Филип Кръстев - грешник и герой

"Сините" фаворити преди реванша

Казах, че двата отбора са на едно ниво. Който изпълни техническите идеи той ще спечели. Ние успяхме. Трябва да изиграем втория мач по-добре от първия. Левски ще играе футбол. Левски трябва да мине в другия кръг.

Срещу Пирин няма да бъдем кой знае колко свежи. С оглед на това, че вече отложихме два мача имаме хора, които да вземат участие. Няма да се оплакваме. След евромачовете проблемът е емоционален, а не физически. Имаме играчи, които са готови след травми. Левски ще има 13-14 играчи ще изиграят цялата година. Ще разчитаме и на младите играчи. Обучаваме ги, тренираме, готови са да вземат участие в мача", заяви Стоилов.