Легендата на Левски Стефан Аладжов коментира представянето на "сините" до момента през сезона. Според него тимът на Петър Хубчев има реален шанс за титлата. 

"Лятната селекция приключи, сега трябва да се обиграе съставът. Щеше да се търси защитник, но от клуба не успяха да привлекат никой. "Сините" нямат и алтернатива при фланговите бранители. Може би, за да се стигне до продажбата на Мариани, са били необходими финанси. Но сега няма адекватен негов заместник. Селекцията не впечатлява. 

Петър Хубчев може би напусна националния, защото е нямал достатъчно класни футболисти. Видяхте за какво става въпрос. Нормално е да те победи Англия, но да се играе само с вратаря и топката да се връща назад не става. В Левски налучка състава и дано занапред нещата да се подобрят в това отношение. Засега треньорът се справя.

Неприятно се получи в дербито, когато се стигна от 2:0 до 2:2. Можеше Левски да вкара и трети гол преди това, а ако имаше още пет минути до края на мача, и ЦСКА имаше шанс да победи. Левски не бива да пада у дома, ако иска да направи нещо. "Сините" имат реалната възможност да се борят за титлата, но трябва да побеждават преките си конкуренти - ЦСКА и Лудогорец. Не бива с лека ръка при спечелен мач, водейки 2:0, да завършиш наравно", заяви Аладжов пред "Тема спорт".

Левски победи ФК Емирейтс с 4:0

Левски разби клуб от ОАЕ в контрола

Дени Алар с два гола, юноша на "сините" блести