Юношата на Левски Станислав Иванов даде обширно интервю пред "Дарик". Младокът бе титуляр в последните три мача на "сините" в Първа лига.

"Всеки изминал мач се чувствам по-добре. Игровата практика е най-доброто за един футболист. Ние за това тренираме, да получаваме шанс, когато има възможност. Трябва да тренираме и когато ни се даде шанс да го използваме. 

Надявам се птичето да е кацнало на рамото ми. Аз тренирам всеки ден много, когато играя се опитвам да давам максимума.

Може би съм допуснал някъде грешка, но аз оттогава съм тренирал всеки ден, за да пробия в първия тим.

Снимка 419338

Източник: БГНЕС

По принцип най-добре се чувствам зад нападателя и на фланга. Истинската ми позиция е нападател и зад него. Може обаче сега и физически не съм готов, за да играя като централен нападател. Сега наблягам на физиката. Но където преценят, там ще играя. Където съм най-полезен.

Изиграх три мача с едни от най-силните тимове в нашия шампионат. Това са едни от най-трудните мачове, но пък така се израствa.

Усеща се подкрепата на по-опитните. Благодаря на Живко Миланов. Той много ми помага както на тренировки, така и на мачове. След всяко занимание ми помага, ако има неточности, да ги изгладя. Така е много по-лесно да се расте с такива играчи като него. Миланов и Валери Божинов ми отделят най-много време.

Виждате, че последните мачове се залага доста на юноши. Това е много хубаво за нас. Трябва да се възползваме от шансовете, които ни се дават", заяви Иванов.

Атанас Кабов: Ако в Левски няма да получавам шансове, бих предпочел да остана в Царско село

Кабов: Ако в Левски няма да получавам шансове, бих предпочел да остана в Царско село

"Радвам се, че Павел Колев е наблюдавал мои мачове"