Треньорът на Левски - Станимир Стоилов заяви, че нападателят на тима Илиян Стефанов е възстановен. Мъри говори преди гостуването на Пирин (Благоевград). Двубоят е в неделя от 15:15 часа.

"Не съм фен на дългия цикъл без мачове, футболистите са готови за мача, но важното е какво ще покажат на терена. Илиян Стефанов е вече готов. Повече търсим решения защо не постигаме успех, вместо да ни обезверява. Няма място за обезверяване, по-важно е да намерим пътя към победата. Трябва да проявим майсторство на този етап. Футболистите на Левски са на терена, за да търсят решения.

От Левски почетоха паметта на Апостола

От Левски почетоха паметта на Апостола

По повод навършващите се днес 150 години от смъртта на великия български революционер Васил Левски

В срещата с Черно море Левски загуби всичко - трите точки, Цунами, авторитет с всяка загуба, 3-4 000 души по трибуните, футболния бизнес, Търново загуби също поне още 2 000 присъстващи хора, това беше допълнителен приход за целия град. Явно не можем да изчистим визията за футболния бизнес. Не беше най-силният ни мач откъм воля и характер, щях да ги съдя, ако предните мачове не показваха характер.

Трябва да върнем обичта и уважението на нашите фенове. Затворихме чалготеката, време е да затворим и илюзиите. Последните шест-седем месеца повлияха негативно, хората чакаха спасител, имаше и пасуване във входящи и изходящи трансфери. Във всички сфери имаше застой. Ситуацията никак не е приятна, но трябва да се мобилизираме и всички заедно да намерим решенията на най-важните проблеми. Трябва да топлим левскарите с игри и добро представяне. Клубът не можеше да реагира по нищо повече. Всички заедно работихме.

Надявам се другата седмица да има повече яснота по сделката за Джавад Ел Джемили. От дълго време искаме да посдилим атаката. Искаме млади играчи, които с поведението си да помагат откъм резултати, да показват игра и евентуално да търсят бъдещи продажби. Мисля, че няма да има изходящи трансфери. Сега всички левскари ще търсим решение", каза Стоилов.

От Левски за Жеков: Достоен съперник, отличен нападател и човек с огромно сърце

От Левски за Жеков: Достоен съперник, отличен нападател и човек с огромно сърце

"Сините" почетоха легендата на ЦСКА